Horoskop: Preverite, ali vam bodo zvezde naklonjene

E. Z., 13.6.2019
Profimedia

Stopov horoskop za teden od 14. do 20. junija 2019.

Oven (21. 3.–19. 4.)

Do 21. junija vas sonce v znamenju dvojčkov vzpodbuja k družabnosti. Nikar ne ostajajte doma, saj povsod kar vrvi od dogajanja. Ljubezen: samski boste imeli obilo priložnosti za navezovanje stikov. Odprti boste in brez predsodkov, zato se lahko ogrejete za nekoga, ki običajno ne bi bil vaša tipična izbira. Na prvi pogled nenavadna kombinacija bo v praksi zelo dobro delovala. Vezani ovni boste uživali v družbi prijateljev. Organizirajte zabavo. Zdravje: tudi poleti vas lahko doleti angina. Denar: pred vami so nadvse ugodni dnevi za učenje, študij in dodatna izobraževanja, ki jih lahko kasneje dobro unovčite.

Bik (20. 4.–20. 5.)

Nagnjeni boste k zaskrbljenosti in negativnosti, čeravno za to nimate nobene realne podlage. Zadržite svojo črnogledost zase vsaj na delovnem mestu, saj pri nadrejenih ne bo dobro sprejeta. Ljubezen: v odnosu s partnerjem boste iskali dlako v jajcu. Stvari, ki jih običajno še opazite ne, se vam bodo zdele izredno moteče. Nekaj časa bo vaše nerganje molče prenašal, ko mu bo prekipelo, pa lahko izbruhne silovit prepir. Samski biki boste imeli izredno visoke kriterije, zato boste morda iz rok izpustili dobro partijo. Zdravje: sprostitev poiščite v naravi. Blagodejna bo bližina vode. Denar: solidno.

Dvojčka (21. 5.–20. 6.)

Izkoristite še zadnje dni s soncem v vašem znamenju za dokončanje pomembnih projektov. Naredite inventuro prve polovice leta: ste zadovoljni s točko, na kateri ste? Če niste, ukrepajte. Škarje in platno so v vaših rokah. Ljubezen: zelo boste zaposleni in usklajevanje dela in zabave bo v prihodnjih dneh naporno breme. Če se vam bo zdelo, da partner ali simpatija od vas zahteva preveč, se boste odzvali živčno in agresivno. Ne pozabite, da ni kriva za nastalo situacijo in da je pravzaprav na vaši strani. Če boste požgali vse mostove, boste to bridko obžalovali. Zdravje: srednje. Denar: stresno bo.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Do 21. junija boste precej lenobni. Ste namreč v letnem obdobju počitka, dolgoročnih načrtov, nikakor pa ne divje akcije. Dovolite si nekoliko upočasnjen ritem in v službi ne prevzemajte novih zadolžitev, saj boste imeli z izpeljavo precejšnje težave. Ljubezen: v družinskem krogu se boste dobro počutili. Partnerju boste dovolili, da vas razvaja. Lepe trenutke boste preživljali tudi v družbi bližnjih prijateljev. Zdravje: možno je poslabšanje kroničnih zdravstvenih težav. Izogibajte se opoldanski pripeki in pijte veliko tekočine. Denar: pripravite strategijo, ki jo boste začeli udejanjati po 21. juniju.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Kar prekipevali boste od ambicioznih načrtov, imeli pa boste tudi dovolj energije za njihovo udejanjanje. Ljubezen: zgovorni boste in duhoviti, zato z osvajanjem nasprotnega spola ne boste imeli nobenih težav. Nekatere leve bo mikalo sedenje na več stolih hkrati, toda manipuliranje z ljudmi se vam lahko kot bumerang odbije v glavo. Zdravje: porjavelost že dolgo ni več v modi. Zaščitite kožo in oči ter si omislite modno pokrivalo, ki vas bo varovalo pred vročino. Denar: imate velike apetite in niste si pripravljeni priznati, da vam dohodki ne dopuščajo življenja na (tako) veliki nogi.

Devica (23. 8.–22. 9.)

S soncem v dvojčkih boste lažje navezovali stike s somišljeniki. Iz prijateljskega druženja se lahko izcimi tudi plodno poslovno sodelovanje. Čutili boste željo po druženju s prijatelji. Zakaj ne bi priredili zabave in nanjo povabili vseh, ki vam veliko pomenijo? Ljubezen: samskim nekdo krade nočni spanec. Odkrito spregovorite o svojih čustvih, saj nimate česa izgubiti. Tudi vezanim devicam lahko v naslednjih dneh nekdo spodnese tla pod nogami. Zdravje: čas je ugoden za diete in čiščenje organizma. Denar: pazite, da vas nepremišljen nakup ne spravi v izrazito neugoden položaj.

Tehtnica (23. 9.–22. 10.)

Navduševali vas bodo velike ideje in oddaljena obzorja, za pisarniške čenče pa vam ne bi moglo biti bolj vseeno. Odprti boste za nove ideje in poslovna sodelovanja. Ljubezen: pod vplivom Marsa v znamenju raka (vse do 1. julija) vas bodo silno privlačili moč in ljudje, ki jo imajo. Neredke tehtnice se boste zapletle v avanturo na delovnem mestu, kjer previdnost ne bo odveč. Tudi vezanim bo prijal luksuz. Privoščita si večerjo v trendovski restavraciji, četudi bo po njej ostal minus na bančnem računu. Na dolgi rok se bo izplačalo. Zdravje: dobro. Denar: precej lahkomiselni boste.

Škorpijon (23. 10.–21. 11.)

Razdvojeni boste med globokimi razmisleki in intuitivnimi uvidi ter živalsko energijo, ki vas bo gnala med ljudi. Ljubezen: vaš šesti čut bo oster kot britev in v trenutku boste prepoznali, da vam je usoda na pot postavila človeka, ki bo postal pomemben del vašega življenja. Kljub temu napredujte počasi. Vsi nimajo vaše intuicije in s svojo gotovostjo jih lahko prestrašite. Vezani boste partnerju razkrili vašo ranljivo plat, kar vaju bo še bolj zbližalo. Zdravje: kombinacija pregretega ozračja in preveč ohlajenih notranjih prostorov vam lahko prinese zoprn prehlad. Denar: solidno.

Strelec (22. 11.–21. 12.)

Bodite nežni do sebe in si privoščite počitek, če ga potrebujete. Ljubezen: s soncem v dvojčkih so razmerja v središču vašega zanimanja. Površno flirtanje vas ne bo ganilo, želeli si boste prodreti v globine človeške duše in hrepeneli boste po pravi povezanosti. Nekateri boste v želji po razmerju brezglavo hiteli v zvezo, ki vas ne bo vredna. Zdravje: v vročem vremenu uživajte svežo, nepredelano hrano in pijte dovolj tekočine. Denar: pri pogajanjih boste zelo spretni, znali boste izpostaviti svoje dobre plati in prikriti šibkosti. Imate izjemno priložnost, da si zagotovite odlično izhodišče za prihodnost.

Kozorog (22. 12.–19. 1.)

Vse spremembe, ki so vas doletele v zadnjem obdobju, vam niso pogodu. Nekateri kozorogi se boste zato predajali malodušju in negativnim mislim, toda prej ko se boste spravili iz tega stanja, bolje bo za vas. V vas se skriva jekleno jedro, ste izjemen borec in ne boste se pustili zlahka. Ljubezen: na partnerja se boste v teh zahtevnih trenutkih lahko zanesli, kar vam bo ogromno pomenilo. Samski kozorogi boste nadvse občudovali brezskrbne posameznike, za katere se zdi, da jim je improvizacija edino vodilo v življenju, toda dolgoročno bodo ta razmerja težko obstala. Zdravje: srednje. Denar: slabše.

Vodnar (20. 1.–18. 2.)

S soncem v znamenju dvojčkov ste optimistično in prijateljsko razpoloženi do sveta in ljudi. Prijala vam bo nebrzdana zabava, hkrati pa boste precej vpeti v delo. Nekako vam bo uspelo poiskati ravnotežje med obojim. Ljubezen: samski boste precej spogledljivi, nabrušen jezik pa vam bo v pomoč pri sklepanju novih poznanstev. Vezani se boste mojstrili v kompromisih. Zdravje: na trenutke se v svoji koži ne boste počutili najbolje. Vzemite si čas zase, sprostite se z velikim spomladanskih čiščenjem omare, nato pa si za dušo privoščite kaj novega in zapeljivega. Denar: dobili boste izjemno priložnost. Zasluženo!

Ribi (19. 2.–20. 3.)

Medtem ko bodo vsi v vaši bližini obiskovali piknike, zabave in nasploh čutili veliko željo po druženju, bo vam veliko bolj ustrezalo umirjeno domače ozračje. Najraje boste sami s svojimi mislimi, prijetne trenutke pa boste preživljali tudi z družinskimi člani. Ljubezen: čeprav vam strastne avanture ne bodo rojile po glavi, vas bo nekdo očaral s posebnim pogledom na svet in z umetniško dušo. Napredovala bosta počasi, toda globine čustev ne boste mogli zanikati. Zdravje: nekatere bodo pestile prebavne težave. Pazite na higieno. Denar: intuitivno se boste znali odločiti za najboljšo možnost.

Horoskop je bil objavljen v reviji STOP.

Anketa

Ali si barvate lase?

Sudoku