Kar trikrat na zmagovalnih stopničkah

Filip Matko Ficko, 12.10.2018
Filip Matko Ficko

Mestna občina Murska Sobota in Svet za invalide v tej občini, ki ga vodi Branko Gornjec, sta pripravila srečanje invalidskih organizacij in društev v Mestni občini Murska Sobota v četrtek, 4. oktobra 2018, pod geslom »Občina po meri invalidov«.

Na srečanje pri društvenih prostorih Društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije ob Noršinski cesti v Murski Soboti so bili vabljeni: Društvo paraplegikov Prekmurja in Prlekije, Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih, Medobčinsko društvo gluhih in naglušnih, Medobčinsko društvo invalidov Murska Sobota, Center Sonček, Društvo Mozaik, Sožitje, vojni invalidi, Center Naprej, Društvo revmatikov, Društvo diabetikov, Varstveno delovni center Murska Sobota, programi socialne vključenosti (Ozara, Detel, Želva, Papilot), bolniki s cerebrovaskularno boleznijo, Društvo za kronično vnetno črevesno bolezen in Prekmurska podružnica MS.

image
Filip Matko Ficko Društveni prostori Prekmurske podružnice MS

Članice in člani Prekmurske podružnice MS so na srečanju 4. oktobra sodelovali v tekmovanju v metanju pikada. Sodelujoči ekipi sta tedaj osvojili prvo in drugo mesto. V skupni uvrstitvi vseh ekip so bili športnice in športniki Prekmurske podružnice MS tretji in so tako kar trikrat stali na zmagovalnih stopničkah. Zaslužijo si vse čestitke!

image
Filip Matko Ficko Avtomat za elektronski pikado
Anketa

Koliko denarja zapravite za božično-novoletna darila?

Sudoku