Ko srce reče, da je čas za termalni praznični oddih

Oglasno sporočilo, 21.11.2019
Bor Dobrin

Ste med tistimi, ki že uživate v zasluženi upokojitvi, a vam kljub temu ves čas primanjkuje časa, ki bi si ga lahko vzeli le zase? Poslušajte svoje srce in si privoščite oddih v Zdravilišču Radenci, kjer vas čaka vse, kar bo pripomoglo k temu, da se boste počutili kot prerojeni.

V Zdravilišču Radenci so jamstvo za to vrhunski zdravstveni programi, odličen diagnostični center, termo-mineralna voda z izjemnimi zdravilnimi sposobnostmi, celovita ponudba sprostitvenih in lepotnih programov, okusna a zdrava prehrana ter kozarec naravne radenske mineralne vode neposredno iz vrelca v Salonu zdravja, ki je vedno na voljo. Z znamenitimi mineralnimi kopelmi in pitnimi kurami si boste povrnili mladostni videz in vitalnost, privoščite si še fango obloge proti bolečim sklepom ter z jutranjo gimnastiko ali vadbo v bazenu prebudite v sebi radost ob gibanju. 

image
Bor Dobrin

Z znamenitimi mineralnimi kopelmi in pitnimi kurami si boste povrnili mladostni videz in vitalnost.

Natočite si mineralno vodo iz izvira

Najdragocenejša naravna danost Radencev je njihova mineralna voda, ki je odlična tako pri preventivi, kot kurativi. Po vsebnosti ogljikovega dioksida se uvršča med najbogatejše mineralne vode v Evropi. Bogata je z mineralnimi snovmi, ki so nujno potrebne za uravnoteženo delovanje telesa, v Zdravilišču Radenci pa jo uporabljajo v kopelih, pitnih kurah, inhalacijah, wellness tretmajih, savna programih in v kulinariki. Naravnost iz izvira si mineralno vodo iz Radencev njihovi gosti lahko natočijo tudi v prenovljenem Salonu zdravja, ki so ga odprli letos, z namenom, da bi ljudem ponudili prostor, v katerem se dobro počutijo in prav tam začnejo proces skrbi za svoje zdravje, ki se nato nadaljuje skozi celotno Zdravilišče Radenci. Dobrodejnost mehurčkov lahko preskusijo tudi v mineralni kopeli za roke!

Ko srce reče, da je čas za nepozabne počitnice v Zdravilišču Radenci – mu sledite!

image
Bor Dobrin

Redna telesna aktivnost pozitivno vpliva na delovanje srca.

Vaje za zdravo srce

Redna telesna aktivnost pozitivno vpliva na delovanje srca. Pripomore k večji moči srčne mišice, kar pomeni, da srce deluje bolj učinkovito. Poleg tega ima vadba še mnoge druge pozitivne učinke, kot je znižanje krvnega tlaka, znižanje telesne teže, premagovanje stresa, izboljšanje počutja, izboljšanje imunskega sistema idr. Pridružite se vodeni vadbi za zdravo srce pod nadzorom fizioterapevta in izkoristite svoj oddih v Zdravilišču Radenci za krepitev svojega zdravja.

Za zdravje srca naši zdravniki priporočajo:
- Zmanjšajte negativen vpliv stresa na zdravje.Na vodeni vadbi boste spoznali preproste in učinkovite tehnike sproščanja, ki jih lahko vključite v vaš vsak dan.

- Povečajte vsakodnevno telesno aktivnost.Redno gibanje, kot so plavanje, hoja, kolesarjenje, ples ipd., vsaj 20 minut na dan, pripomore k zmanjšanju dejavnikov tveganja za srčno-žilna obolenja.

- Naučite se pravilnega dihanja.Pritisk in bitje srca se lahko uravnava tudi s pravilnim dihanjem s trebušno prepono - vdihu skozi nos, pri čemer se trebuh rahlo izboči, sledi dolg izdih.
Anketa

Koliko denarja zapravite za božično-novoletna darila?

Sudoku