Odslej tudi Stena zaposlenih

Filip Matko Ficko, 24.1.2019
Filip Matko Ficko

V Domu pod gorco v Mariboru bodo za valentinovo k steni "ambasadorjem" doma dodali tudi steno, posvečeno zaposlenim, ki izstopajo iz povprečja.

Ob četrtem rojstnem dnevu Doma pod gorco v Mariboru, bilo je to 13. februarja leta 2015, so v večnamenskem prostoru tega doma v prvem nadstropju predali svojemu namenu "Steno prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi", posameznike, katerih fotografije so izobesili, pa so poimenovali za ambasadorje doma. Do letos je teh že šestnajst in to kar na obeh straneh stene. Gre za posameznike, kot tudi za skupine.

image
Filip Matko Ficko ”Stena prijetnih, prijaznih in srčnih ljudi”.
 

Med skupinami so: Otroci Vrtca Studenci, Šolarji Osnovne šole Janka Padežnika na Studencih v Mariboru, članice in člani Lions kluba Maribor Zarja, članice in člani Prostovoljnega gasilskega društva Maribor Studenci, Etnografsko društvo Kurenti Vetrovniki Kidričevo ter Mara in ljudske pevke iz Domžal.

image
Filip Matko Ficko Zimski posnetek Doma pod gorco v Mariboru.
 

Pa poimenujmo še posameznice in posameznike: Ajda Avgustinovič (prostovoljka v Domu pod gorco), Tone Partljič (pisatelj, dramatik, predmetni učitelj, scenarist, politik in komediograf), Brata Malek iz Ljubljane (animatorja dobrega srca), Lado Leskovar (pevec in šansonjer), Gregor Česnik iz Ljubljane (predavatelj potopisov), Nataša Savec (terapevtka s psičko Laro) iz Zavoda Pet, Mateja Naberšnik (mojstrica ličenja) iz Maribora), Marcos Tavares (nogometaš) kapetan NK Maribor, Alma Rekić (sodnica kuharskega MasterChefa) ter dopisnik spletne strani seniorji.info Filip Matko Ficko (slikar).

image
Filip Matko Ficko Med ambasadorji doma tudi naš dopisnik.
 

Ob letošnjem osmem rojstnem dnevu Doma pod gorco, pripravljajo ga prav na Valentinovo, 14. februarja, pa bodo svojemu namenu predali še "Steno zaposlenih". Tam bi naj bile izobešene fotografije posameznic in posameznikov, ki nekako "izstopajo iz povprečja" med zaposlenimi v tem domu.

image
Filip Matko Ficko Od 14. februarja letos pa tudi ”Stena zaposlenih”.
Anketa

Podpirate uporabo pirotehnike?

Sudoku