OGLAS: Nova revija Vzajemnost

oglasno sporočilo, 1.10.2018
Revija Vzajemnost

Revija ni v prosti prodaji.

Z otroki se moramo pogovarjati tudi o temnejših plateh življenja: o bolezni, staranju ali smrti. Pri tem so nam v pomoč dobre knjige, saj s pomočjo besedila in ilustracij lažje razumejo, kaj se dogaja. Poleg tega v oktobrski Vzajemnosti pišemo tudi o tem, kam se lahko obrnemo po pomoč v duševni stiski, pa o inkontinenci, metodah tradicionalne kitajske medicine pri zdravljenju nekaterih bolezni, o najemnih oskrbovanih stanovanjih in o tem, kako si izračunamo tveganje za osteoporozni zlom.

Poleg tega smo preverili, kaj je v zvezi s starejšimi zapisano v koalicijski pogodbi nove vlade.

Zanimivi so recepti za jedi s kostanjem in bučo. Predstavljamo modo novih pletenin in objavljamo članek o tem, zakaj je dobro pravočasno zamenjati letne gume z zimskimi. Marsikomu bodo prišli prav predlogi, kako pred prvim novembrom urediti grobove, pa tudi, kako osvežiti staro sedežno garnituro.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci radi delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Faceebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

image
Revija Vzajemnost Revija ni v prosti prodaji.
Anketa

Ali se boste cepili proti gripi?

Sudoku