OGLAS: Vzajemnost junij

oglasno sporočilo, 31.5.2019
Revija Vzajemnost

Izšla je nova številka. Revija ni v prosti prodaji.

Učenje v odrasli dobi je radostno, krepi zdravje in ohranja mladostne možgane, trdijo tako andragogi kot tisti, ki si nabirajo znanje po upokojitvi. Več o tem preberite v junijski Vzajemnosti, v kateri prav tako navajamo pričevanja svojcev in stanovalcev nad nedopustnimi razmerami v nekaterih domovih za starejše občane.

Pišemo tudi o tem, kakšne težave lahko povzroči slabo zdravljena astma in zakaj bi morali pogosteje jesti češnje, jagode, borovnice ter vse vrste ribeza. Dobrodošli so nasveti, kako se zavarujemo pred mišjo mrzlico, saj povzroča hude zdravstvene težave. Pa o tem, kako ravnamo z rastlinami, da jih ne ogrozijo poletne bolezni; katere talne obloge so primerne za ureditev balkona ali terase in kako negujemo sive lase.

Pišemo še o možnostih upokojevanja z dobo, dopolnjeno v tujini, in objavljamo reportažo s tridnevne prireditve Dnevi medgeneracijskega sožitja.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Facebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

image
Revija Vzajemnost Revija ni v prosti prodaji.
Anketa

Ali se boste cepili proti gripi?

Sudoku