OGLAS: Vzajemnost marec

oglasno sporočilo, 6.3.2019
Revija Vzajemnost

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti.

Ponekod morajo stanovalci domov za starejše skupaj s svojci plačati že blizu 70 odstotkov stroškov domske oskrbe. O tem, kako bi jim lahko država znižala to breme, pišemo v marčni Vzajemnosti. Pa tudi o tem, do kakšnih zapletov lahko pride po smrti osebe, ki nima svojcev. Želim si, da bi družba spoznala, kako brez kulture ne bomo preživeli, pa v daljšem pogovoru pravi dr. Aksinja Kermauner, pedagoginja in pisateljica, ki je šele druga ženska na čelu Društva slovenskih pisateljev. Prepričana je, da je čas za žensko energijo, s katero bi premagali marsikateri izziv.

image
Revija Vzajemnost Revija ni v prosti prodaji.

V Vzajemnosti pišemo tudi o uskladitvi pokojnin ter o tem, kako peči kruh z drožmi namesto s kvasom, predstavljamo družino mlade smučarke Mete Hrovat in nekdanjo Avsenikovo pevko Jožico Svete; prazgodovinske zaklade slovenskih muzejev ter živahni utrip San Francisca. Skozi muzej skakalnega športa v Planici odstiramo zgodovino smučarskih skokov in poletov. Ker se počasi začenja vrtnarska sezona, smo nekoliko več prostora namenili nasvetom o pripravi zemlje na spomladansko sajenje.

Na vprašanja bralcev v Vzajemnosti (in ob določenih dnevih tudi po telefonu) odgovarjajo strokovnjaki s področja zdravja, prava, pokojnin, pravic pacientov in zaposlovanja. Objavljamo ideje za ročna dela, namige za pohode in izlete, male oglase, utrinke iz upokojenskih društev ter več križank in nagradnih iger. S posebnim veseljem pa predstavljamo ljudi, ki z bralci radi delijo svoje bogate življenjske izkušnje.

Revija ni v prosti prodaji, naročniki pa imajo kar nekaj ugodnosti. Med drugim lahko trikrat na leto brezplačno objavijo mali oglas in prejmejo Senior kartico za cenejšo vožnjo z vlakom.

Če Vzajemnosti ne poznate, pokličite v uredništvo in poslali vam bomo brezplačen ogledni izvod. Obiščite tudi naš Faceebook in spletno stran: www.vzajemnost.si.

Anketa

Ali se boste cepili proti gripi?

Sudoku