Ne zamudite poletja v Prekmurju - ZA IZBRIS ! 

Oglasno sporočilo, 1.1.2019
Arhiv naročnika

Če se vam zdi, da se poletje vse prehitro približuje koncu in bo še prehitro tu jesen, izkoristite svobodo zlatih letin se odpravite v Prekmurje. Sredi prekmurskih ravnic, se boste brez dolgotrajne vožnje lahko prepustili blagodejnim in vedno toplim termalnim vrelcem ter si od vrveža oddahnili kar v domačih krajih.

Prekmursko kulturo in naturo boste našli tudi v vaših sobah!

image
Arhiv naročnika

Doživetje edinstvenega Prekmurja je privilegij, ki ga morate doživeti. Tistega posebnega občutja Prekmurja ne boste spoznavali samo na izletih in ekskurzijah po romantičnem podeželju ampak tudi v izbranih namestitvah.  

V novem naselju hišic v Prekmurska vas Ajda v Termah 3000 – Moravske Toplice.

so že pri zasnovi naselja sledili tradiciji in dediščini prekmurskih cimprač. Sodobne, svetle in nadvse očarljive hiške, krite s slamo, ki se nahajajo v zelenem parku tik ob bazenih in wellness očarajo vsakega obiskovalca. Po celem dnevu doživetij in razvajanja, gostje zvečer utonejo v sanje na blazinah polnjenih z ajdovimi luščinami.

Sončni vzhod zjutraj lahko pozdravite na zasebni terasi s kavico, ki si jo v zasebnosti lastne kuhinje pripravite sami še preden se v okolici odprejo gostinski lokali. V nekaterih hišicah, ki razpolagajo s polno opremljeno kuhinjo, se lahko v pripravi prekmurske kulinarike preizkusite tudi sami. Tudi če poskus ne uspe, ne boste ostali lačni. Gostje hiši namreč lahko uživajo v penzionskih obrokih v Hotelu Ajda, ki slovi po odlični hrani.

Umirjeni in elegantni Petzvezdični Hotel Livada Prestige vas lahko z naravno in blagodjeno črno termo-mineralno vodo razvaja v lastnih zunanjih in notranjih hotelskih bazenih ali pa celo v kopalnici vaše hotelske sobe. S pogledom skozi okno sobe vas bodo medse sprejele neskončne prekmurske livade. Zelenice ob hotelu vas vabijo na igro golfa z najdaljšo luknjo v Sloveniji. Iz elegantne hotelske restavracije pa vseskozi diši po tistih pravih prekmurskih dobrotah, ki se jim ne boste mogli upreti.

Zakaj je oddih Termah 3000 – Moravske Toplice tako poseben in drugačen od druge termalne ponudbe?

Ker ga navdihujejo zelene ravnice, lepote in zgodovina Prekmurja in številne naravne danosti. Darove narave so v Termah 3000 – Moravske Toplice strokovno vpletli v svoje produkte in storitve.

Prav gotovo boste uživali v dediščini moravskih vrelcev - črni termo-mineralni vodi. Zaradi velike koncentracije zdravilnih učinkovin, ki pozitivno vplivajo na počutje, ji pravijo tudi črno zlato. S svojo toploto in sestavo olajša marsikatero zdravstveno težavo. Tudi kozmetična linija Blackaquatherm je zasnovana na osnovi črne termo-mineralne vode.

Poleg klasičnih masaž vas bodo razvajali z masažo z bučnim oljem, ki je prava zakladnica vitaminov in mineralov. Ali z masažo Panonski travnik, pri kateri uporabljajo specifično negovalno olje z rastlinami in zelišči, ki rastejo v Prekmurju.

Mir in počitek boste našli v počivalnici s septarijami, več milijonov let starimi kamni, ki vas bodo napolnili z energijo in so edinstveni na svetu.

Anketa

Ali si barvate lase?

Sudoku