Prikupno: Luka Dončić v Domu Danice Vogrinec

Jana Juvan, 6.3.2019
Facebook

Varovanci Doma Danice Vogrinec so se za pusta našemili v najstarejšo bazo navijačev Luke Dončića.

Tudi v Domu Danice Vogrinec Maribor so pustovali. Poleg obveznih pustnih krofov so varovanci skupaj z zaposlenimi znova pripravili tudi prikupno skupinsko masko.

image
Facebook Najstarejša baza navijačev Luke Dončića v Domu Danice Vogrinec Maribor

Izdelali so si majice z napisi Luka Dončić in njegovo številko 77 pri ekipi Dallasa, pozabili niso niti na slovito kljukico njihovega sponzorja. Na steno pa so nalepili transparente z napisi v podporo njegovemu glasovanju v izbrano skupino košarkarjev Allstar, kamor je bil Luka Magic, kar je vzdevek slovenskega NBA šampiona, skoraj izbran že v svoji prvi sezoni čez lužo. 

"Vsako leto poskušamo biti aktualni in Luka Dončić je gotovo med najprepoznavnejšimi športniki pri nas. Morda kdo misli, da naši varovanci ne spremljajo novic, ki so nekako bolj rezervirane za mlade, a to ne drži. Nenazadnje so novice o Luki Dončiću povsod, tudi na teletekstu, ne rabiš torej biti na internetu, da ga poznaš. Z našimi zaposlenimi pa varovanci pogosto tudi spremljajo športne tekme in rezultate, ki jih dosegajo naši športniki," nam je povedal direktor doma Marko Slavič. Spomnil je še, da so bili pred leti tudi Filipi Flisarji, takrat jih je smučar celo obiskal. "Luke danes seveda ne bo, bomo pa mu poslali kakšno fotografijo, upam da je bo vesel," še doda Slavič. 

image
Facebook

Na idejo, da bi naredili najstarejšo bazo Dončićevih navijačev, je sicer prišel delovni terapevt Oliver Čepek, ki je k temu takoj pritegnil dobro razpoložene varovance. "Poiskali smo bele neuporabne majice po domu, ki smo jih potem razrezali. Varovanci so pomagali pri barvanju rokavov na modro in pisanju napisov," opiše Čepek priprave na masko, ki so potekale že minuli teden. Ker ima Čepek sam takšno brado kot Dončićev veliki rival James Harden, pa se je za piko na i sam našemil v tega igralca Rocketsov. 

image
Facebook Na idejo je prišel delovni terapevt Oliver Čepek, ki se je za piko na i sam našemil v Dončićevega rivala Jamesa Hardna 
Anketa

Ali se boste cepili proti gripi?

Sudoku