TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Čas je za zavestno umirjanje

Dolores Volasko, 27.5.2019
Profimedia

Najbolje se boste počutili, če se boste ukvarjali z deli, ki pomirjajo.

PONEDELJEK, 27. MAJ

Nov delovni teden se bo pričel pod vplivom Lune v znaku Ribi zelo umirjeno. Kvadratura Lune z Merkurjem kaže na motnje pri vzpostavitvi potrebne koncentracije za delo. Z pomembnejšim delom velja vsekakor počakati.

Kasnejši sekstil Lune z Venero spodbuja socialno noto, pripravljenost pomagati, razumeti. Čas je odličen za ustvarjanje, prebujen bo čut za estetiko in umetnost ter romantiko.

Kasnejše srečanje Lune z Neptunom vas bo odpeljalo še dlje od stvarnosti in zmanjšalo objektivno pomembni zadevi. Čas je odličen za masaže, vodne kopeli, meditacije, glasbo in oglede filmov.

TOREK, 28. MAJ

Ta dan bo potekal v umirjenem duhu. Najbolje se boste počutili, če se boste ukvarjali z deli, ki pomirjajo. Ne sprejemajte nobenih odločitev!

Luna bo v večernih urah vstopila v Ovna in energije se bodo bistveno spremenile. Ugotavljali boste, da lahko hitro najdete rešitve odprtih vprašanj in zavzeli boste pobudo ter aktiven pristop.

SREDA, 29. MAJ

Sredino dopoldne bo zelo aktivno. Luna bo v sekstilu s Soncem, kar je odlična podpora vašim načrtom. Le pogumno naprej, uspešni boste.

Kasneje sicer preti povečan stres, lahko postanete prehitri ali preveč nestrpni, zato se je potrebno zavestno umiriti. Luna bo namreč v kvadraturi z Marsom podžigala k delovanju za vsako ceno, kar je potrebno omejiti!

ČETRTEK, 30. MAJ

Merkur v kvadratu z Neptunom prinaša zmedene misli, slabšo zmožnost koncentracije ter sposobnost presoje. Luna v ugodnem sekstilu z Merkurjem v kasnejšem času bo sicer dobra protiutež temu položaju, vendar velja vseeno previdnost! Kvadratura Lune s Saturnom in Plutonom nikakor ne bo dovoljevala, da bi zadeve gladko tekle, pretijo blokade.

Venera v sekstilu z Neptunom bo spodbujala romantično razpoloženje. Močno bo povečan čut za modo in estetiko, vaš okus bo izbran, zato je čas dober tudi za nakupe.

PETEK, 31. MAJ

Luna v zgodnjih jutranjih urah vstopi v znak Bika, zato bo pozornost usmerjena v zagotavljanje čustvene in materialne varnosti. Dopoldanske urice bodo potekale umirjeno, razpoloženje bo nekoliko ležerno.

Kasnejše srečanje Lune z Uranom lahko povzroči nepričakovano spremembo. Velja previdnost, informacije je potrebno preveriti dvojno zaradi nasprotovanja Merkurja in Jupitra.

Kljub temu bo razpoloženje prijetno zaradi vpliva trigona med Venero in Saturnom. Medosebni odnosi lahko postanejo zaradi tega vpliva kvalitetnejši, zaupanje močnejše.

SOBOTA, 1. JUNIJ

Prvi dan v novem mesecu se bo odvijal pod okriljem Lune v znaku Bika. Bik je znamenje, ki slovi po svoji umirjenosti in čutnosti, zato se boste tako počutili tudi vi sami. Notranje boste postali bolj umirjeni, več časa boste želeli preživeti v naravi. Čas je več kot odličen za delo na zemlji, v vrtu, za delo z rožami. Nakupi v tem dnevu bodo odlični, saj bo okus izbran. Tudi kvalitetnejši prehrani bo namenjeno več pozornosti. Nekaj časa je dobro nameniti tudi urejanju materialnih in finančnih zadev, kar podpira dober odnos Lune s Saturnom.

NEDELJA, 2. JUNIJ

Po umirjenem dopoldanskem času sledi bistveno bolj dinamičen preostanek nedeljskega dne.

Luna v zgodnjem popoldanskem času vstopi v znamenje radoživih Dvojčkov. Življenje bo takoj dobilo pospešen tempo, vse se bo odvijalo hitreje, prisotna bo potreba po gibanju, krajših poteh in srečanjih. Vsekakor je odlično, da se odpravite od doma, na izlet, obisk, sprehod, izbira je v vaših rokah. Komunikacija bo bistvenega pomena, pogovor vam bo veliko pomenil.

PONEDELJEK, 3. JUNIJ

Srečanje Sonca in Lune v znaku Dvojčkov nastopi v opoldanskem času. Energija bo precej umirjena, verjetno boste čutili utrujenost, zato je priporočljivo, da so vaše aktivnosti na minimumu. Opravite le najnujnejše, vse ostalo naj počaka.

Dan nikakor ni primeren za sprejem pomembnejših odločitev, še zlasti ne zaradi aspekta Lune z Neptunom. Njuna kvadratura opozarja tudi na večjo splošno previdnost v delovanju, saj bodo misli nejasne in zmožnost presoje precej nizka.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali si barvate lase?

Sudoku