TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Komunikacija bo kvalitetnejša

Dolores Volasko, 25.3.2019
Profimedia

V tem tednu stopi planet Merkur iz retrogradnega gibanja v direktni položaj, kar predstavlja konec določenim zastojem in zamudam.

PONEDELJEK, 25. MAREC

V jutranjih urah Luna stopi v znak Strelca, zato bo dan potekal energično, ne bo manjkalo zanosa in elana. Pričetek novega delovnega tedna bo mineval čisto drugače kot vikend. Optimistično boste zrli v nov dan, energija bo prijetna. Željni bost družbe, spremembe, stikov s tujino, mogoče tudi želje, da odpotujete.

Čas je dober za načrtovanje, za raziskovanje, izobraževanje, za urejanje pravih zadev, za razširitev duhovnega obzorja, tudi za filozofska razmišljanja.

TOREK, 26. MAREC

Venera, kraljica ljubezni in denarja, vstopi v tem dnevu v znak Ribi, v kateri bo izražala zelo čustveno plat narave. Čustva boste zelo idealizirali, romantika bo na pohodu. Vaš odnos ne bo najbolj stvaren, zato se svetuje velika previdnost tako v medosebnih odnosih in seveda tudi pri denarju. Ta vam lahko vse prehitro spolzi med rokami. Pazite, da ne boste denarja posojali!

SREDA, 27. MAREC

Luna v popoldanskih urah vstopi v znamenje Kozoroga in osredotočili se boste na zelo praktične vidike življenja. Na fizičnem nivoju se kaže velika vzdržljivost, sposobni boste večjih naporov kot sicer. Stik z naravo in zemljo bo zelo dobrodejen, povzročil bo tudi bistveno boljše psihično počutje.

Bolj kot na lastne potrebe in želje se boste koncentrirali na druge, na svojo okolico. Čustva se bodo težje izražala, zato čas za poglobljene pogovore ni idealen!

ČETRTEK, 28. MAREC

Zadnji lunin krajec v znaku Kozoroga nastopi v zgodnjih jutranjih urah. Kvadrat med Soncem in Luno lahko povzroči kakšen kratek stik, oviro ali težavo, ki pa bo hitro odpravljena.

V tem dnevu stopi planet Merkur direktno pot, kar predstavlja konec določenim zastojem in zamudam. Končno bo tudi komunikacija kvalitetnejša, lažje se boste sprostili, manj bo zmot in napačnega razumevanja.

PETEK, 29. MAREC

Srečanje Lune s Saturnom kaže na povečano disciplino, na velik čut odgovornosti, na resnost, odgovornost ter dobro koncentracijo pri delu. Vse navedeno lahko odlično pripomore k dobrim delovnim rezultatom, velja se potruditi.

Čustva bodo nekoliko ohlajena in v ozadju, prevladoval bo čut odgovornosti. Položaj Plutona lahko povzroči, da bo podzavest delovala močneje in da bodo prišle v ospredje že pozabljene blokade.

SOBOTA, 30. MAREC

Še v nočnih urah Luna vstopi v znamenje Vodnarja in vnaša ob pričetku vikenda univerzalno, zračno energijo. Sodelovanje z okolico bo skladno, ključ do uspeha v tem dnevu je v timskem delu!

Tudi sicer bo lepo, če se boste povezali z ljudmi, s katerimi imate podobne interese ter hobije. Zelo prijetno lahko preživite te sobotne urice.

NEDELJA, 31. MAREC

Mars, planet bojevnik, vstopi v tem dnevu v znak Dvojčka. Misli bodo izredno hitre in podprte s potrebo po konkretni akciji, vendar previdno! Ne prenaglite se in ne prehitevajte! Pazite tudi, da ne boste počeli več stvari hkrati sočasno, a nobene pripeljali h koncu! Pristopite selektivno, tako bo veliko bolje.

Luna v prijaznem Vodnarju bo poskrbela, da dolgočasno v tej nedelji res ne bo. Poskrbite za dinamiko, dogajanje, družbo, pojdite na pot, na izlet, obiščite prijatelje, kakšno prireditev, skratka izbira kaj početi je neomejena.

PONEDELJEK, 1. APRIL

V dopoldanskih urah boste ob pričetku novega tedna uspešni. Skladnost Lune z Jupitrom obeta dobro delovanje in povezovanje. Uspešni ste lahko tudi v stikih s tujino.

Luna v popoldanskem času vstopi v znak Ribi, ki slovi kot znamenje povezano z vodo. Vaša fizična energija bo v tem času nižja, postali boste občutljivejši, bolj čustveni, telo bo potrebovalo več počitka. Intuicija bo močnejša, domišljija bo delovala na vso moč, tudi sanje so lahko v tem času zelo slikovite.

Večerna kvadratura Lune z Marsom, ki potuje po znaku Dvojčka bo povzročila nekaj nervoze in povečano občutljivost. Ohraniti je potrebno mirnost!

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali se boste cepili proti gripi?

Sudoku