TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Komunikacija bo v ospredju

Dolores Volasko, 3.6.2019
Profimedia

Naj vas v tem tednu vodita treznost in premišljenost in ne samo strast in želja po preboju.

PONEDELJEK, 3. JUNIJ

Srečanje Sonca in Lune v znaku Dvojčkov nastopi v opoldanskem času. Energija bo precej umirjena, verjetno boste čutili utrujenost, zato je priporočljivo, da so vaše aktivnosti na minimumu. Opravite le najnujnejše, vse ostalo naj počaka.

Dan nikakor ni primeren za sprejem pomembnejših odločitev, še zlasti ne zaradi aspekta Lune z Neptunom. Njuna kvadratura opozarja tudi na večjo splošno previdnost v delovanju, saj bodo misli nejasne in zmožnost presoje precej nizka.

TOREK, 4. JUNIJ

Srečanje Lune z Merkurjem bo pospešilo vsa dogajanja v tem dnevu, dinamika bo velika, komunikacija zelo živahna.

Luna v večernih urah vstopi v svoj sedež v znak Raka, iz katerega bo delovala dvojno močjo. Dom, družina in domača dogajanja bodo vsekakor v ospredju. Skrb za domače bo povečana, bolje jih boste razumeli in pripravljeni tudi razvajati. Čustva boste lažje izrazili in povedali tisto, kar boste čutili, odzivanje bo instinktivno.

Merkur, planet zadolžen za delo, dogovarjanje, učenje, trgovino, vstopi v tem dnevu v znak Raka. V tem znamenju bo poudaril intuitivnost, zato bo odlično, če boste kombinirali razum ter občutke.

Instinkti bodo okrepljeni, intuicija močno povečana. Po drugi strani pa se lahko pojavljajo nejasni strahovi, proti katerim se je potrebno zavestno boriti!

SREDA, 5. JUNIJ

Luna se v tem dnevu sreča v medsebojnem objemu z Marsom, planetom moči, akcije in adrenalina. Potreba po tem, da delujete za vsako ceno bo povečana, zato velja maksimalna previdnost v delovanju. Naj vas vodita treznost in premišljenost in ne samo strast in želja po preboju!

Več časa namenite domu, domačim opravilom, svojim najdražjim ter njihovim potrebam, kajti čas je naravnost naročen za to.

ČETRTEK, 6. JUNIJ

Do zgodnjih popoldanskih ur ste lahko zelo uspešni pri urejanju svojih zadev ter opravkov, vse bo potekalo gladko. Velja se angažirati, saj se bo trud obrestoval.

V večernih urah Luna vstopi v znamenje Leva in spodbudila bo ustvarjalno in kreativno energijo. Ozračje se bo otoplilo, čaka vas prijeten večer.

PETEK, 7. JUNIJ

Obeta se živahen in zelo prijeten dan, v katerem bo veliko dinamike. Prevladovala bo pozitivna energija in vzdušje bo zelo sproščeno. Krasen dan za druženje, srečanja, obiske prireditev, zabave, izlete in podobno.

Energetsko boste bolj odprti, sproščeni, boljšega razpoloženja in počutja kot v preteklih dneh. Če imate kakšen talent, bo v tem času prišel še posebej do izraza, velja se angažirati, prijetno boste presenečeni!

SOBOTA, 8. JUNIJ

Lepi aspekti Lune z ostalimi planeti bodo naredili dan zanimiv in prijeten. Vaše pobude bodo dobro sprejete, zato ne oklevajte, če želite uvesti kakšne spremembe. Organizacijske sposobnosti bodo odlične, z lahkoto boste predstavili svoje ideje, odlično boste komunicirali.

Če se boste v tem dnevu odpravili po nakupih, pa ste lahko preveč zapravljivi. Kvadrat Lune z Venero opozarja na zmernost pri denarju!

Tik pred polnočjo Luna vstopi v znak Device, po katerem bo potovala prihodnja dva dneva.

NEDELJA, 9. JUNIJ

Venera, kraljica ljubezni in denarja, vstopa v tem dnevu v znamenje Dvojčkov. V prihodnjem obdobju bo lažje izraziti čustva z besedo.

Delovni in pridni boste v tem dnevu, v katerem boste imeli občutek, da morate narediti čisto vse. Ne pretiravajte in si dovolite bolj sproščeno preživljanje časa, saj je jutri še en dan!

Sonce bo v kvadratu z Neptunom, kar bo nekoliko znižalo nivo energije, zato je lahko počutje nekoliko bolj spremenljivo. Potrudite se za zmernost in se programirajte na pozitivne misli!

PONEDELJEK, 10. JUNIJ

Prvi lunin krajec v znaku Device nastopi v jutranjih urah. Kvadrat med Soncem in Luno prinaša potrebo po usklajevanju nasprotij, ki se vam pojavljajo v življenju.

Količina živčne energije bo močno povečana, zato se je modro zaposliti s čim bolj konkretnimi opravili. Zagotovo pa bo rutina tista, ki vas bo pomirjala.

Višek nakopičene energije je najbolj idealno sprostiti z več fizičnega dela, gibanja in rekreacije na svežem zraku.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali se boste cepili proti gripi?

Sudoku