TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Lunin mlaj v znamenju strelca

Dolores Volasko, astrologinja, 3.12.2018
Profimedia

Rast Lune bo v prihodnjem obdobju pomagala pri uresničevanju začrtanega.

PONEDELJEK, 3. DECEMBER

Energije ob pričetku novega delovnega tedna bodo zaradi kvadrature Sonca z Marsom prenapete, dobro se je zavedati tega vpliva. Strast, nepotrpežljivost in preveliko zavzetost je potrebno strogo nadzorovati.

Dobro se je usmeriti v dela, ki pomirjajo telo in duha in jih opravljati rutinsko. Povečan stres prinaša tudi nasprotovanje Lune planetu Uranu. Napetosti se bodo nekoliko zmanjšale z vstopom Lune v Škorpijona.

TOREK, 4. DECEMBER

Veliko koristnega dela se lahko opravi v tem dnevu, ugodno položen Saturn bo dvignil nivo koncentracije. Tako se lahko v miru in tišini doseže odlične rezultate.

V večernih urah bo prisotna prijetna energija, obetajo se romantične urice.

SREDA, 5. DECEMBER

Zaradi srečanja Lune z retrogradnim Merkurjem je dan več kot odličen za razčiščevanje spornih zadev ali medosebnih odnosov. Kvadratura Neptuna s Soncem bo sicer nižala nivo energije, vendar bo Plutonov položaj spodbujal obnavljanje notranjih zalog moči, kar bo odlična protiutež.

ČETRTEK, 6. DECEMBER

Luna vstopi v tem dnevu v Strelca, na pohodu bo pozitiven pristop do življenja. Kasnejši medsebojni objem Jupitra z Luno povečuje optimizem in budi željo po novostih in načrtovanju prihodnih korakov.

Merkur, planet dogovarjanja, logike in razmišljanja, vstopi v tem dnevu končno v direktno smer. Konec bo določenim zamudam, zastojem, zmešnjavam ali nejasnostim. Življenje bo dobilo pospešen tempo, odnosi bodo postali kvalitetnejši zaradi boljše komunikacije.

PETEK, 7. DECEMBER

V tem dopoldnevu nastopi lunin mlaj v znamenju Strelca. Raven energije bo nekoliko nižja, zato si je dobro prizanašati z večjimi fizičnimi napori. Dobro je umiriti duha in telo, se poglobiti vase in narediti dober načrt za prihodnje obdobje. Rast Lune bo v prihodnjem obdobju pomagala pri uresničevanju začrtanega.

Marsovo srečanje z Neptunov vnaša v ta dan zmedo, zmožnost presoje delovanja bo na nizki ravni. Velja previdnost, možnost pomot je zelo visoka!

SOBOTA, 8. DECEMBER

Po prijetni in razigrani dopoldanski energije se bo ozračje umirilo z vstopom Lune v znak Kozoroga. Kljub vikendu bo pozornost usmerjena na praktične vidike življenja in konkretna opravila. Dan je dober tudi za različna srečanja in nakupe.

NEDELJA, 9. DECEMBER

Srečanje Lune s Saturnom lahko v tem nedeljskem dnevu nekoliko ohladi ozračje, tudi medosebne odnose. Dobro se je posvetiti delu in obveznostim.

Kasnejši dober aspekt Lune z Neptunom bo močno dvignil nivo intuicije, kar lahko zelo koristno uporabite sebi v prid. Pride se lahko do zanimivih ugotovitev ali spoznanj.

image
Profimedia

PONEDELJEK, 10. DECEMBER

Odličen pričetek novega delovnega tedna se obeta. Dobro položen Merkur bo v veliko pomoč pri urejanju vsega načrtovanega, komunikacija bo odlična, tudi sodelovanje z okolico. Velja se potruditi, lepo se lahko napreduje.

Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Ali se boste cepili proti gripi?

Sudoku