TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Merkur nam bo v veliko pomoč

Dolores Volasko, astrologinja, 10.12.2018
Profimedia

Kakšne bodo ta teden energije planetov?

PONEDELJEK, 10. DECEMBER

Odličen pričetek novega delovnega tedna se obeta. Dobro položen Merkur bo v veliko pomoč pri urejanju vsega načrtovanega, komunikacija bo odlična, tudi sodelovanje z okolico. Velja se potruditi, lepo se lahko napreduje.

TOREK, 11. DECEMBER

Malo po polnoči Luna vstopi v znak Vodnarja in prevladovala bo univerzalna. zračna energija. Dogovori, komunikacija, srečanja, obiski prireditev in zabav, čas za prijateljstvo, vse to so aktivnosti, ki bodo v tem dnevu v ospredju. Krasen dan za druženje, sodelovanje in izmenjavo mnenj.

SREDA, 12. DECEMBER

V tem dnevu sta Sonce in Luna v sekstilu, kar je odličen položaj, ki spodbuja sodelovanje ter usklajevanje nasprotij, tudi med spoloma. Obeta se zanimivo preživljanje časa, še zlasti prijetno je lahko v večernih urah.

ČETRTEK, 13. DECEMBER

Malo po polnoči Merkur ponovno vstopi v znak Strelca, v katerem je že bil v preteklem mesecu pred svojo retrogradnostjo. Način razmišljanja bo postajal iz dneva v dan bolj optimističen, ideje velikopotezne, duhovnost in filozofija bosta pridobili na svojem pomenu, vpliv tujine bo povečan.

Potrebno je paziti, da se ne bo počelo vse hkrati, kajti miselna energija se lahko vse prehitro razprši na svoje konce in kot takšna ne bo maksimalno dobro izkoriščena!

PETEK, 14. DECEMBER

Luna, ki je že v prejšnjem dnevu vstopila v znak senzibilnih Rib, bo dvignila nivo intuicije in nezavedne zaznave. Potrebno si je prisluhniti. Kasnejše srečanje Lune z Neptunom, planetom mističnega, kar kliče po sprostitvi in odklopu od vsakodnevnih obveznosti. Čas je kot naročen za umetniško ustvarjanje, druženje, neobvezen klepet.

Nikakor se ni dobro odločati o pomembnejših zadevah, kajti zmožnost presoje bo nizka.

SOBOTA, 15. DECEMBER

Prvi krajec v znaku Ribi prinaša nekaj stresa, potrebno je večje prilagajanje situacijam in okolici. Energija bo nekoliko v upadu, dobro si je prizanašati z večjimi napori.

NEDELJA, 16. DECEMBER

Luna že ponoči vstopi v znak Ovna in v tem dnevu bo prevladovala močna ognjena energija. Venera bo v lepem odnosu s Saturnom, kar je lep položaj za utrjevanje medsebojnih odnosov. Kljub nedelji je čas ugoden tudi za nakupe. Skušajte del dneva preživeti fizično aktivno, z več gibanja in rekreacije.

V večernih urah se bo ozračje zaradi vpliva Saturna nekoliko »ohladilo«, mogoče bo prisotno tudi nekaj črnogledosti ali kakšne druge ovire. Potrebno se je prebiti preko teh občutkov in si ne dovoliti slabe volje.

image
Profimedia

PONEDELJEK, 17. DECEMBER

Nov delovni teden se bo pričel precej energično po zaslugi Lune v ognjenem Ovnu. Za nameček bosta Mars in Pluton v medsebojnem sekstilu, kar bo dodalo še dodatno gorivo na ogenj!

Pretiravati ni potrebno prav na nobenem področju, še zlasti ne v popoldanskih urah, zaradi Plutonove kvadrature z Luno. Lahko se pojavijo tudi zastoji.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Podpirate uporabo pirotehnike?

Sudoku