TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Potrebo po delovanju bo še dodatno podprl lunin mlaj

Dolores Volasko, 1.4.2019
Profimedia

Ta teden Luna vstopa v znak Ovna, kar pomeni, da bomo zaradi njegovega vpliva postali močnejši, pogumnejši in drznejši v delovanju.

PONEDELJEK, 1. APRIL

V dopoldanskih urah boste ob pričetku novega tedna uspešni. Skladnost Lune z Jupitrom obeta dobro delovanje in povezovanje. Uspešni ste lahko tudi v stikih s tujino.

Luna v popoldanskem času vstopi v znak Ribi, ki slovi kot znamenje povezano z vodo. Vaša fizična energija bo v tem času nižja, postali boste občutljivejši, bolj čustveni, telo bo potrebovalo več počitka. Intuicija bo močnejša, domišljija bo delovala na vso moč, tudi sanje so lahko v tem času zelo slikovite.

Večerna kvadratura Lune z Marsom, ki potuje po znaku Dvojčka bo povzročila nekaj nervoze in povečano občutljivost. Ohraniti je potrebno mirnost!

TOREK, 2. APRIL

Srečanje Lune v objemu z Venero v znamenju Rib vnaša v tem dnevu romantično razpoloženje, zasanjanost, čutnost, povečuje sočutje in razumevanje ter težnjo pomagati pomoči potrebnim.

Kasnejše srečanje Merkurja z Neptunom, prav tako v znaku Ribi, še dodatno okrepi predhoden položaj. Zmožnost presoje bo zelo nizka, zato se v tem dnevu izrecno odsvetuje sprejem odločitev!

SREDA, 3. APRIL

Dobro je, da si privoščite nekaj več počitka, kajti energija bo nižja. Tudi razvajanje takšne in drugačne vrste ne bo odveč, dober klepet s prijateljsko osebo, ogled kvalitetnega filma pa bosta tudi odlični izbiri.

Zaradi vpliva Plutona lahko imate občutek zelo intenzivnega doživljanja situacij, celo neke usodnosti.

Kasnejši vpliv lunine kvadrature z Jupitrom vnaša nekaj negativnih občutkov, ki jih bo potrebno predelati.

ČETRTEK, 4. APRIL

Še v nočnih urah Luna vstopa v znak Ovna in prihodnje dni bo obarvala z ognjeno energijo strasti v delovanju. Oven je prvi v zodiakalnem krogu in vedno s svojo energičnostjo potegne vse druge za seboj. Zaradi njegovega vpliva boste postali močnejši, pogumnejši, drznejše, vse bo usmerjeno v željo po konkretnem delovanju in akciji. Dan je odličen tudi za več gibanja in rekreacijo.

Dopoldanski ugoden položaj Lune z Marsom bo dvignilo tempo v tem dnevu, uspešni in drzni boste, zato tudi uspešni!

PETEK, 5. APRIL

V dopoldanskem času nastopu lunin mlaj v znaku Ovna. Srečanje Lune s Soncem vedno predstavlja močni silnici dveh polov. Gre za zelo močno energijo strasti in poguma, ki pa ju je potrebno obvladovati in umiriti. Čustva morajo biti podrejena razumu, telo je potrebno umiriti in se posvetiti načrtovanju prihodnih aktivnosti v dneh, ki prihajajo. Ti bodo imeli ob rastoči Luni lepo podporo za uresničitev.

V večernih urah bo Luna v kvadratu s Saturnom, kar opozarja na ovire in prepreke. Vsekakor bo morala prevladati zdrava pamet in ne sme se siliti z glavo skozi zid!

SOBOTA, 6. APRIL

Popoldanski vstop Lune v znak Bika bo umiril ozračje, nikamor se vam ne bo mudilo. Večerno srečanje z Uranom lahko povzroči spremembo, ki je niste pričakovali, vendar se boste uspeli odlično znajti.

Dan je odličen za izbrane nakupe in za gurmanske užitke, saj je Bik znak, ki slovi po svojem dobrem okusu. Odlično se boste počutili v stiku z naravo, zato si privoščite dolg sprehod ali delo v naravi.

NEDELJA, 7. APRIL

Obeta se prijetno preživeta nedelja, v kateri bo prevladovalo precej umirjeno vzdušje. Privoščite si nekaj več od običajnega nedeljskega razvajanja, saj bodo vaši čuti prebujeni in uživali boste prav v vsem! Ne samo v dobri hrani in pijači, tudi v dobrem filmu, glasbi ali družbi.

PONEDELJEK, 8. APRIL

Ob pričetku novega delovnega tedna bo pozornost usmerjena v planiranje in določanje strategije delovanja. Čas je odličen za urejanje različnih zadev, tudi za nakupe, uspešni boste!

Malo pred polnočjo Luna stopi v znak živahnih Dvojčkov, življenje bo dobilo pospešen tempo. Dinamika, krajše poti in veliko različnih kontaktov, vse to bo moto prihodnjih dni!

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

Anketa

Podpirate uporabo pirotehnike?

Sudoku