TEDENSKA ASTRO NAPOVED: Odličen čas za obnavljanje notranjih zalog energije

Dolores Volasko, astrologinja, 28.1.2019
Profimedia

Posvetite se sebi in si privoščite razvajanje!

PONEDELJEK, 28. JANUAR

Pričetek novega tedna se bo odvijal umirjeno. Zaradi vpliva Saturna, Neptuna in Plutona se lahko opravi veliko dela. Povečani intuiciji je dobro slediti in jo upoštevati.

Čas je odličen za obnavljanje notranjih zalog energije. Posvetite se sebi in si privoščite razvajanje!

TOREK, 29. JANUAR

Umirjenemu dopoldnevi sledi bistveno drugačen čas. Popoldanski vstop Lune v znak Strelca vnaša v ta dan živahno, ognjeno energijo. Dobro je, da si določite vrstni red opravil, sicer boste delali vse hkrati in se na koncu spraševali kaj ste sploh dokončali. Odličen je vpliv tujcev in tujine. Čas je dober za načrtovanje novih korakov.

SREDA, 30. JANUAR

Srečanje Sonca z Merkurjem v medsebojnem objemu obeta izredno živahno komunikacijo, hitre miselne procese, veliko dinamike ter gibanja. Luna bo skladna tudi s Soncem ter z Merkurjem, kar bo naredilo dan živahen, zanimiv.

V večernih urah položaj Neptuna opozarja za zmanjšano sposobnost razsojanja, zato sprejem pomembnejših odločitev odsvetuje.

ČETRTEK, 31. JANUAR

Zadnji dan v prvem mesecu leta se obeta živahen in aktiven, lepo se bo napredovalo. Luna bo skladna z Jupitrom, Marsom, Venero in Uranom, kar je garancija za uspešnost in zadovoljstvo na aktiviranih področjih.

Različna srečanja, zabave, druženja, uvajanje novosti in opravljanje nakupov, vse to so aktivnosti, pri katerih se bo nasmihala sreča!

PETEK, 1. FEBRUAR

Kmalu po polnoči bo Luna vstopila v znak Kozoroga in prvi dan v mesecu se bo odvijal pod tem vplivom. Ozračje bo umirjeno, prevladovala bo povečana disciplina, zato se lahko pod tem vplivom kvalitetno opravlja delo.

V medosebnih odnosih lahko zaveje nekoliko hladu, misli so lahko črnoglede, pogled v prihodnost prav nič vesel.

Za boljše razpoloženje in počutje se je potrebno zavestno potruditi in potegniti iz dneva nekaj več.

SOBOTA, 2. FEBRUAR

Luna, ki potuje po znamenju resnega in odgovornega Kozoroga, bo v tem dnevu v več napetih položajih z ostalimi planeti. Vsekakor bo razum v ospredju, čustva v ozadju. Mogoče so težave s kostmi, sklepi in zobmi.

Razpoloženje je lahko spremenljivo, prav tako počutje. Mimogrede se lahko pojavi črnogledost in negativno razmišljanje, čemer se je potrebno zavestno postaviti po robu.

V medosebnih odnosih bo zavel hlad, zato sobota ne nič kaj romantično obarvana. Zaradi položaja Marsa velja povečana previdnost v delovanju v prometnih situacijah.

NEDELJA, 3. FEBRUAR

Po nekoliko turobnih dopoldanskih urah, v katerih pa se lahko naredi veliko koristnega, se energije bistveno spremenijo in postanejo prijaznejše.

V zgodnjih popoldanskih urah Luna vstopi v znamenje Vodnarja, v katerem bo prinesla na plano univerzalno energijo, družabno življenje bo zacvetelo, prav tako prijateljstva.

Malo pred polnočjo Venera, kraljica ljubezni in denarja, vstopi v znak Kozoroga. Potreba, da se uredijo ter nadgradijo čustveni odnosi in vzpostavi večji pregled na financami, bo prioriteta prihodnjega obdobja.

PONEDELJEK, 4. FEBRUAR

Čaka nas dinamičen pričetek novega delovnega tedna, v katerem se bo veliko dogajalo .

V večernih urah nastopi mlaj v znamenju Vodnarja. Ta mlaj predstavlja tudi pričetek kitajskega novega leta, s katerim se prične tudi največja migracija ljudi na svetu, saj ga na daljnem vzhodu in v Aziji želijo vsi pričakati na svojih domovih. Ocenjuje se, da v tem času potujeta kar dve milijardi ljudi!

Kitajska astrologija temelji na gibanju Lune, za razliko od naše, ki upošteva kot glavno Sonce. Novo kitajsko leto se bo odvijalo v znamenju prašiča. Ta obeta obilje in lep razvoj v prihajajočem se letu.

Čas po mlaju je dober za aktiviranje novih načrtih in zamisli, ki jih bo podpirala rastoča Luna.

Astrologinjo Dolores Volasko lahko spremljate na uradni facebook strani: https://www.facebook.com/dolores.volasko.

image
Profimedia
Anketa

Podpirate uporabo pirotehnike?

Sudoku