Večer z Manco Košir: Zgodbe o knjigah in ljudeh

seniorji.info, 3.6.2019

Manco Košir vas v svojo družbo vabi v torek, 11. junija, ob 18. uri, v ustvarjalnem centru Švicarija.

Manca Košir vas vabi, da se ji ob zaključku večerov v Švicariji pridružite ob premisleku o dveh knjigah, njena gosta bosta tokrat dr. Katarina Kompan Erzar in pater dr. Karel Gržan.

Knjigi: Psihoterapija boga Borisa Cyrulnika in Darovi nepopolnosti: vodič do življenja z vsem srcem Brené Brown. Večer bosta glasbeno obogatila Matija Jager in Jakob Gajšek.

Dr. Katarina Kompan Erzar je predavateljica, terapevtka, supervizorka, raziskovalka družine in družinskih odnosov, o čemer je napisala več strokovnih člankov in knjig, pred kratkim izdana nosi naslov Družina, vezi treh generacij.

Dr. Karel Gržan, duhovnik, je priljubljen javni govorec in avtor številnih raznolikih knjig, od teoloških razprav do zbirke šal. Celo papež Frančišek citira njegove ostre misli iz večkrat ponatisnjene uspešnice 95 tez, pribitih na vrata svetišča kapitalizma.

Matija Jager in Jakob Gajšek sta štipendista MOL in študenta medicinske fakultete v Ljubljani, ki ju že dolga leta povezuje glasba. Redno nastopata na različnih prireditvah in proslavah - Matija kot vokal, Jakob pa kot spremljava na klavirju in kot backvokal.

Anketa

Ali se boste cepili proti gripi?

Sudoku