Ženske teh treh astroloških znamenj so vedno v koraku z modo

L. P. L., 26.3.2019
Profimedia

Največ okusa za modo imajo ženske, rojene v znamenjih bika, leva in tehtnice. Preberite še, katere zvezdnice to dokazujejo.

Ali ste modne navdušenke ali vas moda popolnoma nič ne zanima, je zapisano v zvezdah, pravijo astrologi. Prav tako kot na vsa druga področja v življenju, ima tudi na modo in stil oblačenja vpliv nebesno znamenje, v katerem ste rojene.

Največje modne navdušenke so rojene v teh treh nebesnih znamenjih:

Bikice

Ženske, rojene v znamenju bika, si za modo vzamejo čas. Ni jim težko odšteti več denarja za modni kos, za katerega dobro vedo, da ga bodo lahko kombinirale z ostalimi oblačili in s katerim bodo tudi izstopale. Vedno sledijo modnim trendom, njihov občutek za modo pa je nezmotljiv.

V znamenju bika so rojene Adele, Cate Blanchett in Cher.

image
Profimedia Pevka Adele 
image
Profimedia Cate Blanchett 
image
Profimedia Pevka Cher 

Levinje

Dominantne levinje uživajo v pohvalah na vseh področjih. Še posebej pa jim je prijetno pri srcu, če nekdo pohvali njihov modni stil. Z nenavadnimi kombinacijami si drznejo izzvati modo. Pomembno jim je tudi, iz katerega materiala so narejena oblačila, oblekle bodo le tiste modne kose, ji so narejene po njihovih merah in jim pristajajo kot ulite.

V znamenju leva so rojene Jennifer Lopez, Kylie Jenner in Mila Kunis.

image
Profimedia Jennifer Lopez 
image
Profimedia Mila Kunis 

Tehtnice

Tudi ženske, rojene v znamenju tehtnice, zelo sledijo modi. Uživajo v odkrivanju novih modnih smernic, toda nikoli ne bodo oblekle nečesa, za kar menijo, da jim ne paše, pa četudi je modno. Modno oblačilo morajo dobesedno začutiti, potem ga kupijo in oblečejo. Raje imajo klasične kroje, se pa rade poigravajo z barvami, materiali in vzorci.

V znamenju tehtnice so rojene Avril Lavigne, Naomi Watts in Gwyneth Paltrow.

image
Profimedia Avril Lavigne 
image
Profimedia Naomi Watts 
image
Profimedia Gwyneth Paltrow 
Anketa

Kako se zaščitite pred komarji?

Sudoku